Влада Седан вагітність новини діти знаменитостей Влада Седан

2-річна донька Олександра Зінченка оригінально розсекретила стать його другої дитини (ВІДЕО)

Сейчас читают: 147
hochu.ua

Український футболіст, гравець англійського клубу "Арсенал" і збірної України Олександр Зінченко та його дружина, журналістка Влада Седан, незабаром знову стануть батьками.

Днями пара дізналася, хто у них з'явиться — хлопчик чи дівчинка. А допомогла їм у цьому 2-річна донька Єва. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Футбольний стадіон — особливе місце для пари, адже з ним пов'язана не тільки сфера діяльності Олександра і Влади.

У жовтні 2019 року Зінченко зробив камерну пропозицію коханій на стадіоні "Олімпійський" у Києві. Там же подружжя дізналося стать своєї першої дитини.

Однак цього разу Олександр Зінченко та Влада Седан влаштували шоу на стадіоні "Емірайтс Стедіум" у Лондоні. Читати також Не тільки дружина популярного футболіста: 8 цікавих фактів про спортивну журналістку Владу Седан Ключова роль на бебі шауері дісталася доньці Олександра і Влади.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA