Тіна Кароль місто Київ Фото шоубізнес Тіна Кароль місто Київ

Біля Золотих воріт. Кароль замилувала фотографіями з прогулянки Києвом

Сейчас читают: 632
hochu.ua

Популярна артистка Тіна Кароль, від якої нещодавно втік мікрофон, продемонструвала, як проводить вільний час у рідному Києві.

Подробиці - в нашому матеріалі.Теплі та атмосферні кадри артистка розповсюдила на своїй офіційній сторінці в Instagram. Як бачимо, знаменитість влаштувала для себе прогулянку центром української столиці.

38-річна селебритіс показалася біля славетних "Золотих воріт". Читати також Тіна Кароль розплакалася через те, що батько відмовляється відвідувати її концерти (ВІДЕО) Відзначимо, що для цієї своєрідної фотосесії, співачка надала перевагу casual-образу, вона одягла білу оверсайз сорочку та джинси, які напрочуд гармонійно довершила своїми "фірмовими" білявими локонами, ще легким макіяжем з підкресленими губами.Київ – місто незламних, вільних і нескорених духом, як і кожне місто нашої країни!

Ми – сила, що не знає меж і готова встояти до кінця! Разом до перемоги,– залишила підпис під світлиною Тіна. Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як 14-річний син Тіни Кароль зворушив Мережу листом до свого вчителя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA