люди здоров'я Нео

Наскільки безпечно клацати пальцями? Лікар розповів, чи може ця звичка викликати артрит

Сейчас читают: 243
hochu.ua

Нещодавно ми розповідали про те, коли потрібно снідати, щоб знизити ризик діабету. А в цьому матеріалі пропонуємо вам дізнатися, чи може звичка клацати пальцями викликати артрит.Якщо ви любите клацати пальцями, то, мабуть, хоч раз у житті чули про те, що це робити не можна.

Багато хто впевнений, що від цієї звички може з'явитися така хвороба як артрит. Але чи це так насправді? На це запитання відповів ортопед Ахілеш Ядава.

Читати також Чи можна здирати шкіру після засмаги чи сонячного опіку? Відповідь дерматолога Важливо розуміти, що артрит — це запальне захворювання суглобів, яке зазвичай супроводжується їхньою хворобливістю, скутістю та обмеженням руху.

Цей стан може розвиватися у будь-якому віці, але найчастіше він вражає людей похилого віку.Доктор Ахілеш Ядава запевняє, що звуковий ефект клацання насправді може створити враження, ніби ви клацаєте суглобами пальців.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA