місто Вікторія краса уколи краси губи місто Вікторія

Збільшення губ: вся правда про цю процедуру, ризики та наслідки "ефекту Джолі"

Сейчас читают: 655
hochu.ua

У моду повертається натуральність. Жінки усе частіше відмовляються від пластичної корекції та уколів краси. Раніше ми писали, як правильно використосувати патчі для очей, а тепер розкажемо про збільшення губ.Збільшення чи корекція форми губ виходить із моди.

Усе частіше жінки обирають натуральні форми, пише focus.ua з посиланням на лікаря-косметолога Вікторію Медулич. І навіть якщо є невелика асиметрія, вона додає не комплексів, а звабливості.

Читати також Масаж гуаша: побічні ефекти популярної процедури Якщо ж ви все таки вирішили змінити форму та розмір губ, у першу чергу зверніть увагу на вибір майстра, а вже потім на те, які губи ви хочете.Зі слів експерта, за останні роки попит на зміну губ зменшився.

Усе менше жінок хочуть копіювати пухкі та не завжди стандартні губи знаменитостей.Тенденція останніх років йде до натуральності та до підкреслення власної індивідуальності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA