чистота уборка советы хозяйке

Секретні звички людей, у яких вдома завжди порядок

Сейчас читают: 471
liza.ua

Іноді дивишся на людей, у яких вдома завжди чисто, і не можеш зрозуміти, як їм це вдається?Давай розкриємо звички людей, у яких вдома завжди панує ідеальний порядок і чистота.

Ці секрети дозволять підтримувати красу в квартирі без зайвих і виснажливих генеральних прибирань.Прибрати ліжко в шафу або ящик, або просто застелити ліжко покривалом — це хвилинна справа.

Звичка прибирати ліжко після сну — це відмінний спосіб підбадьоритися відразу після пробудження, а також — наведе порядок в спальні.Сама подумай, яка кімната виглядає охайніше — з застеленій постіллю або ж розібраної?Цю звичку я протестувала на собі, коли корзина для прання прийшла в непридатність, і довелося складати одяг прямо в пральну машинку.

Прати довелося набагато частіше, ніж тільки по вихідним, і незабаром це увійшло у мене в звичку.Виявилося, що це дійсно зручно і зменшує метушню з прибиранням на вихідних.Чисто не там, де часто прибирають, а там, де не смітять.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA