Мода Тренд практичні поради

Завжди актуально: 4 сукні, які ніколи не вийдуть з моди (ФОТО)

Сейчас читают: 567
hochu.ua

І розпочати треба з базових речей. Це той одяг, який може стати основою для безлічі різних луків і в теплу пору, і в холодну.

Сьогодні розповідаємо про моделі суконь, які ще довгий час не вийдуть із моди та можуть скласти частину цієї бази. Читати також Антитренди 2023: літні сукні, які вже давно застаріли І хоча багато стилістів і фешн-редакторів неодноразово говорили про те, що сукня-комбінація вже своє віджила, все ж її можна використовувати як основу для багатьох стильних образів.

Сукню можна носити з жакетом оверсайз, светром, одягати під низ гольф чи футболку, поєднувати і з кросівками, і з грубими черевиками, і з туфлями на підборах.

Це маст хев.Особливо актуально зараз, коли нарешті настав теплий період. Чайна сукня — це легка невимушена сукня, зазвичай з милим (часто квітковим) принтом, яку можна було б надіти на післяобідній чай.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA