співачка шоубізнес Світлана Лобода

"Завжди ретельно підходить до вибору артистів": Osocor Residence відреагував на скандал навколо благодійного виступу Лободи

Сейчас читают: 604
hochu.ua

Скандал навколо благодійного виступу співачки Світлани Лободи продовжується. Столичний заклад Osocor Residence нарешті висловив свою позицію.

Відповідне повідомлення було оприлюднене на офіційній сторінці клубу. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!За словами представників київського закладу, вони ретельно перевіряють усіх артистів, яких запрошують в період повномасштабної війни.

Зокрема, зізналися, чому покликали виступити Світлану Лободу. Читати також Світлана Лобода показала доньок та маму, проте нарвалася на хейт від прихильників Osocor Residence завжди ретельно підходить до вибору артистів, які беруть участь у наших благодійних заходах.

Усі артисти, яких ми запрошуємо виступити на сцені Osocor, сьогодні повинні мати чітку проукраїнську позицію та відповідати нашим критеріям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA