лайфхак чистий дім прибирання посуд

Мити посуд — легко: 3 лайфхаки, які зроблять цей процес приємним та швидким

Сейчас читают: 234
hochu.ua

Портал Ukr.Media поділився корисними порадами, які полегшать миття посуду, який назбирався у вашій раковині. Всього три лайфхаки і ви врятовані від тривалого, монотонного та нудного заняття.

В принципі, якщо все правильно розподілити, то ви зможете помити свої гори посуду буквально за 5 хвилин. Читати також Секретний засіб, який допоможе відмити жирну плиту і дуже брудний чайник Коли ви дивитеся на ту гору посуду, що накопичилася у вашій раковині, то вас відразу ж охоплює паніка.

Це очікувано, адже мозок прораховує, скільки на це піде часу і сил і як можна було б корисно провести цей час. Але є один секретний лайфхак: мийте весь посуд однією мильною губкою, не додаючи більше миючого засобу.Якщо посуду забагато, то кількох крапель мийного засобу не вистачить.

І ось коли ви це зрозумієте, то займіться якоюсь іншою справою на кухні. Така зміна діяльності допоможе легше і швидше перенести заняття, яке ви не дуже полюбляєте.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA