видавництво "Ранок" ДякуюЗаРанок

Галина Соловей: завжди треба щось робити, аби бути корисним для інших

Сейчас читают: 829
womo.ua

Галина Соловей, директорка БО «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні» висловила влучну думку, що людина має можливість розвиватися духовно та емоційно саме тому, що вона може зазирнути в думки й почуття інших, переосмислити їх, залишатись вірною своїм цінностям та бути вдячною.

Разом із видавництвом «Ранок» ми створили спецпроєкт #ДякуюЗаРанок, у межах якого до 25 дня народження видавництва збиратимемо історії українців та українок, які хочуть розділити свою вдячність із нашими читачами. Найяскравіший момент вдячності за цей рік: перш за все я щодня відчуваю всеохоплюючу, до болю глибоку вдячність українцям і українкам, які пішли боронити нашу країну, даруючи можливість мені жити.

З визначних моментів хочу згадати перші місяці війни, коли мої колеги з усього світу сильно хвилювалися, почали писати, пропонувати допомогу, як для програм Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні, так і особисто.

Підрозділи Фундації в інших країнах почали збирати гроші для України, надсилати палетами їжу, одяг, теплі речі. Відкрили навстіж свої двері, пропонували приїхати до них, жити безплатно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA