Олег Винник новини шоубізнес Олег Винник

"Завдяки лікарям все не так критично, він відновлюється": відома телеведуча раптово згадала про стан Олега Винника

Сейчас читают: 168
hochu.ua

Українська телеведуча Нателла Кірс прокоментувала загадкове зникнення Олега Винника з публічного простору. На своєму YouTube-каналі блогерка підтвердила чутки про важку хворобу артиста і розповіла, що вони почалися ще до початку повномасштабної війни.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Ведуча шоу "Маска" Нателла Кірс пригадала, як під час зйомок 2-го сезону музичного проєкту, що транслювали наприкінці 2021 року, поруч з Олегом Винником завжди був лікар.

Про це вона розповіла в новому відео на своєму каналі KIRS_TV. За словами блогерки, вже тоді було помітно, що в артиста є проблеми зі здоров'ям, тому він намагався не залишатися без нагляду фахівців.Хто не знає, я була ведучою бекстейджу на шоу "Маска" 2 сезону.

Уже тоді за лаштунками я спостерігала, що зі здоров'ям Олега Винника не все так добре. Час від часу біля нього з'являвся лікар.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA