принц Чарльз Польщі Анджей Дуда Володимир Путін Іран Афганістан коронація Королівська сім'я принц Чарльз Польщі Анджей Дуда Володимир Путін Іран Афганістан

Путіна вигнали звідусіль: Чарльз III відмовився запрошувати на коронацію російського диктатора

Сейчас читают: 918
hochu.ua

Підготовка до коронації короля Чарльза III йде повним ходом і вже навіть відомо, хто з іменитих гостей прибуде на службу, щоб побачити, як Карл III офіційно отримає титул.

Однак у списку запрошених не виявилося деяких світових лідерів, як, наприклад, російського диктатора володимира путіна. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Видання Reuters із посиланням на власні джерела повідомило, що король Чарльз ІІІ відмовився запрошувати президента-агресора, який із війною напав на Україну.

Крім того, у списку гостей не виявилося й олександра оукашенка. Ймовірно, причиною цьому є те, що самопроголошений президент Білорусі відкрито підтримує геноцид українців і тероризм армії рф.

Читати також Розлучниця, яку ненавидів увесь світ, але любив Чарльз III: що ми не знаємо про майбутню королеву Каміллу Окрім путіна та лукашенка, запрошення не отримали лідери Ірану, М'янми, Сирії, Афганістану та Венесуели, які також вважаються автократичними державами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA