Яке сьогодні свято

23 грудня — яке завтра свято, прикмети та день ангела

Сейчас читают: 488
liza.ua

Наближається 357-й день року (358-й у високосні роки) в григоріанському календарі. До кінця року залишається всього 8 днів. В цей день віряни вшановують мученика Міну, а в світі відзначають День сноуборду.

Більш детально про 23 грудня, прикмети та іменинників читай в статті.Зміст матеріалу:Православна церква вшановує пам’ять мученика Міни Красномовного, який постраждав за віру на початку 4 століття разом зі святими Єрмогеном і Євграфом.

В народі вірили, що святий лікує очні хвороби та допомагає повернути зір.Крім того, за повір’ями, Міна не тільки зцілює очі, але й допомагає відрізнити добру людину від поганої, а правду — від брехні.Своїх небесних покровителів вшановують володарі наступних імен: Іосаф, Маріан, Мина, Степан, Олексій, Анатолій, Григорій, Євгеній.

Не забудь привітати іменинників.Хай ангел завжди тебе вберігає,І в усьому, завжди, тобі допомагає!Хай тобі Господь із неба,Додає усе що треба.Щоб добре серце мала,І усім допомагала,Розцвітала, багатіла,І з роками молоділа.Друзі

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA