Нео нова колекція

З чистого аркуша: нова колекція Jacquemus осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 982
vogue.ua

Дизайнер Сімон Порт Жакмюс відомий незвичайними локаціями для своїх модних шоу – лавандове поле в провансальському селі Брамежан, пляж на Гаваях, а цього сезону він заманив модну публіку в соляні гори парку Камарг на півдні Франції, щоб представити нову колекцію осінь-зима 2022/2023 .

Величезне біле поле було оточене мінеральними горами, а подовжені лави, на яких сиділи гості, вирізали вручну із солі. Між соляними горами Жакмюс проклав подіум, що спускався схилом пагорба.

Моделі спускалися з вершини гори, їхні шлейфи тремтіли на вітрі, а тюльові вуалі майоріли, мов хмари, вони виглядали як статисти у костюмованій версії «Дюни» Карла Лагерфельда. "Я почав працювати над колекцією з нав'язливою ідеєю почати заново з нуля, як з білої сторінки", - сказав дизайнер після показу.

Колекція отримала символічну назву "Le Papier", адже відправною точкою при її створенні послужив чистий аркуш паперу та роботи скульптора Альберто Джакометті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA