Алек Болдвін штат Нью-Мексико Нео шоубізнес Алек Болдвін штат Нью-Мексико

З Алека Болдвіна зняли звинувачення у ненавмисному вбивстві українки Галини Гатчінс, але є нюанс

Сейчас читают: 726
hochu.ua

З голлівудського кіноактора Алека Болдвіна знято кримінальні звинувачення у зв'язку з фатальним інцидентом на знімальному майданчику фільму "Іржа", внаслідок якого загинула оператор з України Галина Гатчінс.

Про це повідомляє ВВС.У заяві, опублікованій прокурорами Нью-Мексико Карі Моррісі та Джейсоном Льюїсом, йдеться, що "за останні кілька днів були виявлені нові факти, що вимагають подальшого розслідування".

Читати також Трагічна загибель українки: Алек Болдвін повертається до зйомок фільму "Іржа" Це рішення не звільняє Болдвіна від кримінальної відповідальності і звинувачення можуть бути пред'явлені повторно.

Наше розслідування триватиме,— йдеться у заяві.Адвокат зірки Люк Нікас прокоментував зняття звинувачень зі свого клієнта:Ми задоволені рішенням закрити справу проти Алека Болдвіна і закликаємо до належного розслідування фактів та обставин цієї трагічної події,— заявив він.Зазначимо, що у жовтні 2021 року під час зйомок фільму "Іржа" Алек Болдвін випадково застрелив оператора Галину Гатчінс, а також поранив режисера Джоела Соуза.Болдвін стверджував, що не натискав на спусковий гачок револьвера.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA