Сша Нео Сша

Алек Болдвін заявив, що батьки вбитої Галини Гатчінс наживаються на трагедії, вимагаючи від нього гроші

Сейчас читают: 162
hochu.ua

Після нещасного випадку на зйомках фільму "Іржа", коли в жовтні 2021 року Алек Болдвін випадково вбив українську операторку Галину Гатчінс, голлівудському акторові доводиться судитися не тільки зі знімальною командою проєкту, а з родичами загиблої.

Проте нещодавно Болдвін звинуватив сестру та її батьків у намірі нажитися на її смерті. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Як повідомляє видання Daily Mail, Алек Болдвін виступив проти виплачування грошових компенсацій сестрі та батькам Галини Гатчінс.

За його словами, сім'я вбитої українки мати Ольга Соловей, батько Анатолій Андросович і сестра Світлана Земко — хочуть нажитися на її смерті.

У зв'язку з цим актор просить суддю відхилити позов, у якому ті вимагали відшкодувати збитки за умисне заподіяння емоційного стресу і недбалість на знімальному майданчику.Адвокат сестри та батьків Гатчінс Глорія Оллред заявляла, що якби Галина була живою, вона б не дозволила рідним залишитися в Україні та перевезла б їх до США.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA