интервью кар'єра видавництво "Ранок" натхнення успішна жінка вибір редакції

Юлія Євсеєва: у нас завжди було розуміння, що щасливий та задоволений працівник – це ключ до успіху та продуктивності компанії

Сейчас читают: 688
womo.ua

Юлія Євсеєва, HR директор видавництва Ранок у ексклюзивному інтерв’ю WoMo розповіла про виклики із якимми зіткнулось видавництво «Ранок», про мотивацію співробітників, «Відділ щастя» та підтримку військових.  Які є галузеві особливості ринку праці у видавничій сфері?

І чим на цьому ринку вирізняється видавництво «Ранок» за воєнного часу?Видавнича сфера безсумнівно вимагає висококваліфікованих спеціалістів, таких як редактори, дизайнери, коректори, маркетологи та інші професіонали.

Усі вони першочергово повинні мати глибоке розуміння літературних та графічних аспектів, а також навички у роботі зі словом та текстом.

Переважно у нашому видавництві працюють творчі люди, адже, аби бути на повну відданим видавничій справі варто надихатися літературним словом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA