манікюр нігті

Японський манікюр: що це за тренд, який врятує навіть дуже "замучені" нігті (ФОТО)

Сейчас читают: 132
hochu.ua

Кожна людина мріє мати гарний і привабливий вигляд не лише до урочистого заходу, а й у повсякденному житті. Особливу увагу ми завжди зосереджуємо на руках, зокрема на нігтях.

Однак далеко не всім подобається “традиційний” манікюр із яскравими насиченими кольорами - дехто воліє зробити нігті максимально натуральними, однак, щоб вони при цьому виглядали максимально доглянутими.

З цим і допоможе японський манікюр.Його зазвичай обирають поціновувачі натуральної, природної краси - ті, хто має на меті отримати не лише доглянуті нігті, а й справжнє задоволення від процедури, передає vogue.ua.

Роблять японський манікюр лише в салоні, адже в домашніх умовах виконати його  надзвичайно важко. Загалом такий популярний на сьогодні японський манікюр - це процедура інтенсивного догляду за руками, головна мета якої - за допомогою натуральних компонентів і майстра-професіонала оздоровити та відновити нігті без штучного зміцнення та покриття.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA