фен-шуй амулет езотерика вазони

Езотерики розповіли, який вазон відганяє злих духів

Сейчас читают: 896
hochu.ua

Здавна люди знали, що рослини і квіти мають свою енергетику. Вони можуть притягувати здоров'я, благополуччя і фінанси. Раніше ми писали, якою силою володіє фіалка, а тепер розкажемо, який вазон відганяє нечисть і сприяє досягненню успіху.Езотерики розповіли, який вазон повинен бути у кожному домі, пише ukr.media.

У нього сильні енергетичні вібрації і вони здатні розповсюджувати позитив. Читати також ТОП-4 вазонів, які притягують успіх та багатство: поради фен-шуй Ще у прадавні часи люди знали, що вдома обов'язково має бути лаврове дерево.

Його аромат заспокоює, а ще він є символом перемоги і радості.Віщуни переконані, що лавр є магічною рослиною. Він відганяє злих духів та нечисту силу, зупиняє магічні ритуали і розвіює негативні енергетичні блоки.floralife.com.uaТакож ця рослина є амулетом для людей, які люблять вчитися і саморозвиватися.

У давнину різні народи вважали, що лавр сприяє мудрості та розуму. Його носили вчені, філософи та письменники.Багато хто створював талісмани із листя цього дерева.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA