нейл-дизайн Нео манікюр

Геометрія, яскраві кольори та блискітки: 10 найстильніших ідей манікюру на короткі нігті (ФОТО)

Сейчас читают: 121
hochu.ua

Досягти стильного та красивого манікюру можливо на нігтях будь-якої форми та довжини. Раніше ми ділилися незвичайними ідеями манікюру на осінь 2023 року, а в цьому матеріалі розповідаємо, який манікюр підійде для коротких нігтів.Короткі нігті теж можуть виглядати дуже елегантно та жіночно.

Просто для цього потрібно вибирати правильні кольори та дизайни. Так, для коротких нігтів відмінно підійдуть натуральні відтінки лаку.

Такі кольори, як класичний бежевий, приглушений хакі, сірий, ніжно-рожевий або персиковий можуть елегантно доповнити образ, не звернути увагу на довжину та форму нігтів.

Читати також Нейл-дизайн для модниць, які не знають, що хочуть: рандомний вибір стильного манікюру (ФОТО) Що стосується принтів, то тут слід уникати надто великих візерунків та масивних малюнків, які можуть візуально зробити нігті коротшими та ширшими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA