лайфхак запах дезодорант взуття

Дезодорант для взуття: як самостійно зробити засіб, який позбавить неприємного запаху

Сейчас читают: 237
hochu.ua

Прати кросівки, кеди або балетки дуже часто не рекомендується, тому важливо стежити за гігієною ніг та чистотою взуття. Портал "Веселий дім" пропонує своїми руками зробити дезодорант, який допоможе позбутися неприємного запаху у взутті.

Читати також Захищатиме від поту набагато краще! Дізнайтесь, як правильно наносити дезодорант Фото: Freepik Для того, щоб позбутися неприємного запаху у взутті вам знадобиться всього два компоненти: Вам потрібно зім'яти папір, добре збризкати його ефірною олією і засунути у взуття.

Залиште свої кросівки чи черевики на ніч. Вранці дістаньте папір зі взуття та насолоджуйтесь приємними ароматами. Фото: Freepik Ви також можете зробити своїми руками спрей-дезодорант, який допоможе підтримувати взуття у чистоті та свіжості.

Для цього вам знадобиться:Вам потрібно наповнити флакон спиртом та оцтом, додати ефірні олії, злегка збовтати та розпорошити рідину на внутрішню частину взуття.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA