знаки зодіаку езотерика

Білий, рожевий чи жовтий: який колір принесе удачу кожному знаку Зодіаку

Сейчас читают: 595
hochu.ua

Із самого народження на характер і долю людини впливають зірки, планети, знаки Зодіаку, дата і час народження. Разом із цим езотерики дослідили, що кожен знак Зодіаку має свій колір.

Є відтінки, які притягують до людини успіх, щастя і добробут. А є такі, з якими вона  потрапляє у халепи та сварки. Астрологи та езотерики визначили, який колір є успішним та щасливим для кожного знака Зодіаку.

Ним можна оздоблювати оселю, або використовувати у гардеробі, пише infobae.com. Читати також Нестерпні — це про них: названо знаки Зодіаку, які стають найгіршими свекрухами Планета-покровитель Овна — Марс, який часто називають “Червона планета”.

Відтак саме червоний колір та всі його відтінки приноситимуть Овнам найбільше позитиву, талану і благополуччя. Рожевий, помаранчевий, багряний, пурпурний — усі ці підтони надихатимуть Овна і заряджатимуть енергією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA