серіали що подивитися

5 серіалів, які буде обговорювати весь світ у 2022-му

Сейчас читают: 402
cosmo.com.ua

На початку пандемії зйомки багатьох серіалів призупинилися, через що прем’єри довелося відкласти. Але  минулого року режисери знову взялися до справи, тож зараз нам презентують неймовірні шоу у прямому сенсі один за одним.

Тож скоріше гортай вниз, щоб заздалегідь знати, про які серіали буде говорити увесь світ у 2022-му. Дуже дивні справи, 4 сезон (Stranger Things) Ми занадто довго чекали на повернення цього популярного фантастичного серіалу, аби тепер не зосередити на ньому всю увагу.

Вілл, Майк, Стів, Одинадцята та всі інші наші улюблені герої повернуться уже на початку лютого. Цього разу на нас чекає яскраве сонце Каліфорнії, куди переїхали Вілл з мамою разом з Оді.

Підлітки починають будувати плани на літні канікули, але все, як ти вже могла здогадатися, знову йде шкереберть… Бріджертони, 2 сезон (Bridgerton) Коли йдеться про «Бріджертонів», у нас виникує лише одне запитання: чи стане другий сезон настільки ж популярним, як перший?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA