Стиль Мода тренди 2022

Сексуальний тренд: 5 шкіряних речей, які потрібні тобі навесні 2022

Сейчас читают: 325
cosmo.com.ua

Шкіряні речі користуються популярністю кожного року, і 2022-й не буде винятком. Цієї весни ми робимо ставку на грубу шкіру, яка ідеально вписується в ефектні street style образи.

Шкіряні штани з розрізами і без, грайливі міні-спідниці, брутальні куртки — ти можеш вибрати щось одне або піти ва-банк і зібрати шкіряний total look.

Ну а ми зібрали 5 наймодніших шкіряних речей, без яких тобі не обійтися цієї весни. Куртка Цієї весни ми знову повертаємося до шкіряних курток, які будемо носимо як з повсякденними джинсами, так і з романтичними сукнями.

Але якщо раніше ми обирали куртки з тонкої шкіри, то тепер на вершині популярності опинилися моделі з навмисне товстої і грубої шкіри з відтінком брутальності. Широкі штани Без шкіряних штанів не обходиться жоден сезон завдяки їх практичності, сексуальності та нескінченній кількості образів, які можна з ними створити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA