Мода тренди 2022

Які сукні ми будемо носити навесні 2022: 5 головних трендів

Сейчас читают: 301
cosmo.com.ua

Один із головних плюсів теплого сезону — це те, що ми знову можемо перевдягнутися в улюблені сукні. А, враховуючи той факт, що ця весна обіцяє бути дійсно вибуховою, нам треба готуватися до найсміливіших моделей усіх часів.

Зухвалі міні або романтичні максі, сексуальні моделі з розрізами, «голий» трикотаж — розповідаємо, які сукні будуть носити абсолютно всі цієї весни. Довгі сукні Сукні максі стануть ідеальним варіантом для початку весни, коли все ще не хочеться вибирати між красою та теплом.

Можеш обрати сукню оверсайз, що вже перетворилися на класику, або звабливу модель із приталеним силуетом.  З розрізами Неможливо уявити цю весну без численних розрізів у найрізноманітніших місцях.

Дизайнери вже давно вийшли за рамки вирізу до стегна і декольте на спині, поробивши розрізи чи не по всій довжині сукні. А придбавши довгу сукню з розрізами, ти вбиваєш одразу двох зайців — залишаєшся у комфорті, при цьому додаючи нотку пікантності. Трикотаж Без трикотажних суконь не обходиться жодна модна колекція вже впродовж кількох років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA