місто Блиск краса макіяж місто Блиск

7 трендів макіяжу, які ми полюбили завдяки серіалу «Ейфорія»

Сейчас читают: 615
cosmo.com.ua

Світ божеволіє від серіалу «Ейфорія», який став одою поколінню Z. Блиск, розкіш, яскравість, сексуальність, екстравагантність — усе це так органічно вписалося в настрій 2022-го, що ми не можемо обійти увагою це неймовірне шоу.

Ну а найяскравішою рисою «Ейфорії» став приголомшливий мейкап головних героїнь — такий самий зухвалий, як і назва серіалу. Давай розглянемо головні тренди макіяжу, які ми полюбили саме завдяки цьому шоу. Зухвалі стрілки Без стрілок не обходиться жоден макіяж королеви школи Медді.

І цей тренд якнайкраще відповідає модним тенденціям 2022-го. Цього року ми робимо стрілки довгими, грубими і зухвало помітними.

Коротше кажучи, відводимо їм чи не головну роль у нашому макіяжі. Різнокольорові тіні Візажисти серіалу люблять використовувати яскраві різнобарвні тіні, щоб підкреслити творчу і самобутню натуру Джулс.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA