України Володимир Зеленський Кая Каллас Володимир Зеленський Україна Эстония Политика жінки України Володимир Зеленський Кая Каллас Володимир Зеленський Україна Эстония

Прем’єр-міністерка Естонії обрала жовто-синє вбрання для зустрічі із Зеленським

Сейчас читают: 179
womo.ua

Президент України вирушив із робочим візитом до країн Балтії. Після візіту до Литви наступного дня він зустрівся із прем’єр-міністеркою Естонії Каєю Каллас.

Прем’єр-міністерка Естонії Кая Каллас і президент України Володимир Зеленський, Таллінн. Фото: АР Для зустрічі із Зеленським у Талліні Кая Каллас обрала одяг у кольорах українського прапору, висловлючи підтримку Україні.

Вона обрала юбку-олівець насиченого синього кольору та поєднала її із жакетом яскраво-жовтого кольору. До того ж жакет вона прикрасила брошкою у формі квітки жовтого і синього кольорів. Читайте також: Прем’єр-міністеркою Естонії знову стала жінка: подробиці Під час зустрічі із президентом України прем’єрка Естонії подарувала йому світшот з написом Kaitsetahe, що з естонської перекладається як «воля до захисту».

Пізніше подарований світшот Зеленський одягнув для виступу перед парламентарями Естонії. Фото: president.gov.ua На спільній пресконференції з президентом України Кая Каллас заявила, що її країна підтримуватиме Україну до перемоги та ухвалила рішення протягом 4 років віддавати на військову допомогу Україні 0,25% ВВП країни. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Прем’єр-міністерка Естонії обрала жовто-синє вбрання для зустрічі із Зеленським appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA