Alexander Macqueen Emilia Wickstead Jenny Packham Іспанії Летиція Королевская семья королевская мода Нео Alexander Macqueen Emilia Wickstead Jenny Packham Іспанії Летиція

12 модних брендів, які ви знайдете в гардеробі кожної королівської особи

Сейчас читают: 489
vogue.ua

Як і століття тому, сучасні члени королівської сім’ї досі віддають перевагу речам виготовленим на замовлення. Однак, протягом останніх десятиліть їхня мода радикально змінилася, і багато в чому стала простішою та доступнішою.

Королівські особи носять джинси та білі кросівки, гравіюють ініціали своїх дітей на ювелірних виробах і, як усі ми, розвивають прихильність до певних дизайнерів.

Члени британської та європейської королівських сімей одягаються значно подібніше, ніж ви можете собі уявити. Ні для кого не секрет, що в Alexander McQueen і Кетрін, принцеси Уельської, склалися дружні довготривалі стосунки.

Але інші представниці королівської сім’ї, зокрема королева Іспанії Летиція та Меган Маркл, також віддали перевагу майстерно зшитим виробам цього британського бренду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA