аллергия аллергическая реакция

Як виявити алергію та чому важливо її лікувати? Розповідає експерт

Сейчас читают: 457
liza.ua

Як ефективно виявити алергію та якими сучасними методами лікування користуватися? На ці питання відповідає алерголог Ольга Колесникова.Які симптоми говорять про наявність алергії?   — Дивлячись про який вид алергії йде мова.

Серед основних: рясні виділення з носа, чхання, свербіж в носі, очах або вухах. Можуть з’явитися висипи на тілі чи болі в животі.Чим відрізняються симптоми алергії від ознак респіраторної вірусної інфекції?— І там, і там буде нежить.

Але при ГРВІ нежить зазвичай триває 7-10 днів. Якщо ж довше, до трьох тижнів, варто замислитися про наявність алергічного риніту.Для респіраторної інфекції не характерний свербіж в носі, як для самої алергії.

Те ж саме стосується нападів чхання. В обох випадках може бути підвищення температури. Однак при алергії, коли настає самий пік, збільшення можливе до 37,1-37,2 градусів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA