Ватикан місто Токіо Книга книголав виховання Ватикан місто Токіо

Маленьким дітям про велике місто: Як дитина може взяти участь у важливих змінах в своєму місті

Сейчас читают: 268
womo.ua

Книжка «У міста є Я!» орієнтована на дітей від 6 до 12 років. Вона навмисне зроблена так, що без допомоги дорослих не обійтися.

Одне із завдань інтерактивної книги — розпитати дорослих, як вони обирали мера і чи виконав міський голова свої обіцянки. Авторка Ірина Озимок – засновниця Міжнародного саміту мерів, керівниця Програми місцевого економічного розвитку WNISEF, регіональна представниця Technovation Girls в Україні, авторка колаборації «Руйнувати бар’єри легко.

Разом!» з Lady Di Atelier та Сонячною майстернею. Ірина Озимок — У моєму дитинстві, — розповідає Ірина спеціально для читачів WoMo, — книжок було мало, а класних — ілюстрованих, кольорових ще менше.

Я ходила в бібліотеки, часто потрібні мені книги вже хтось забрав і їх доводилося чекати чи виловлювати. Це ще та історія. Сьогодні ж книжки можна доставити з різних куточків світу, іноземними мовами, з неймовірними ілюстраціями та інтерактивом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA