друзья

Розмір не важливий: речі, які доводять, що менше — значить більше

Сейчас читают: 125
elle.ua

PROMOTEDНа правах рекламиVELO містить нікотин і викликає залежністьVELO призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотинуГлобальний тренд на свободу, мобільність та максимум вільного простору як в наших домівках, так і під час щоденних пересувань містом, надихає світові бренди на створення компактних, технологічних та стильних аналогів своєї продукції.

І мова не лише про трендові мікросумочки, від яких вже декілька сезонів поспіль у захваті весь світ. Розповідаємо про невеличкі речі, які аж ніяк не поступаються своїм великим аналогам та попередникам.Камера фото тут і зараз До того часу, як телефони перестали бути лише телефонами, круті фото можна було зробити лише за допомогою професійного фотоапарата.

І зараз фотографи продовжують сперечатись про те, яка модель найкраща, і запасатися громіздкими об’єктивами, щоб зробити якісні світлини.

Тоді як головні зірки інстаграм збирають мільйони лайків під фото, зробленими... на звичайні смартфони з вбудованою камерою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA