лайфхак макарони як вибрати

Як відрізнити якісні макарони: що має бути на пачці

Сейчас читают: 720
hochu.ua

Ми розповідали про цікавий спосіб, який допоможе відварити молоду кукурудзу за 5 хвилин. Тепер ділимось критеріями, якими варто керуватись при виборі якісних макаронів.Італійці кажуть, що справжні макарони готують всього з двох інгредієнтів – борошна твердих сортів пшениці і простої води.

Але які ж вони - справжні? І як відрізнити хороші вироби від поганих? Розповідаємо про це разом із порталом “Сьогодні”. Читати також Хитрий трюк: додайте це в суп, щоб страва довго не скисала У хороших макаронах міститься велика кількість рослинного білка та складних вуглеводів.

Є там і вітаміни групи В, що робить їх цінним харчовим продуктом. Макаронні вироби поділяють за якістю на три групи: А, Б і В.

Макарони групи А, які найкорисніші для здоров'я, виготовляють з твердих сортів пшениці. Групи б Б роблять із м'яких сортів. Основою для групи В є хлібопекарське борошно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA