здоров'я психологія поради читання вибір редакції

Як віднайти контакт із собою та зрозуміти, чого я справді хочу?

Сейчас читают: 202
womo.ua

Буває, що людина не може знайти справу, яка їй подобається, і кидає на півдорозі. Це стосується як роботи, так і хобі. Наприклад, сьогодні ви вирішили записатися на курси майстра манікюру, але вже за два тижні зрозуміли, що це не те заняття, яке вам приносить задоволення.

Або ж ви хочете знайти цікаве для себе хобі, а ні йога, ні танці, ні гра на музичних інструментах не змушують вас встати з дивана.

То чи проблема це? Психологиня Центру «Незламна» від «Фонду Маша» Елліна Ільїних розповіла, чому ми починаємо якісь заняття і не доводимо їх до кінця, чи варто себе змушувати закінчувати щось через силу та як зрозуміти, що подобається насправді.

Елліна Ільїних, психологиня Центру «Незламна» від «Фонду Маша» Передусім психологиня зазначає, що в дорослому віці починати нове хобі, навчальний курс чи заняття спортом і зупинятися, коли інтересу вже немає, — абсолютно нормально. Звинувачувати себе в недисциплінованості в жодному разі не потрібно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA