Украина люди Нео Украина

Шеф-кухарі Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський дарують електронну версію своєї книги «100 рецептів на кожен день» за будь-який донат «Охматдиту»

Сейчас читают: 609
cosmo.com.ua

Четвертий тиждень поспіль ми доводимо: українці — сильна нація нескорених людей, які завжди підтримують один одного. Четвертий тиждень, коли кожен з нас допомогає так, як може.

Адже на цій війні у кожного з нас свій фронт. Останнім часом команда Кулінарної академії Ольги Матиновської (Ukrainian Culinary Academy) активно збирала кошти для воїнів ЗСУ, підтримували біженців, доставляли людям ліки, збираючи їх усією Європою.

Продовжуючи вже запроваджені ініціативи, команда створила ще одну — благодійний продаж електронної книги Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського «100 рецептів на кожен день» у рамках допомоги «Охматдиту». «Ми не встановлюємо фіксовану ціну на книгу, щоб ви визначили її самостійно.

Надсилайте абсолютно будь-яку суму — стільки, скільки можете та хочете. Будь-яка ваша допомога цінна та важлива! Разом у нас більше 400,000 підписників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA