декор День святого Валентина Нео

Як створити романтичну атмосферу в інтер'єрі до Дня Всіх Закоханих: поради дизайнера

Сейчас читают: 232
cosmo.com.ua

Романтична вечеря — саме те, з чого починається безліч історій про вічне кохання і в День святого Валентина дуже важливо створити таку атмосферу, що налаштує на романтичний лад.

Що допоможе створити особливу атмосферу, розповідає дизайнер інтер`єру з Мiлану та засновниця студії 725.design Катерина Коваленко, яка зібрала найромантичніший home-decor на різний смак та бюджет.

Ці поради допоможуть створити романтичну атмосферу як 14 лютого, так і за будь-якої іншої нагоди порадувати близьку людину. Приглушене освітлення та свічки ​​Згідно з недавнім дослідженням Philips, існує значний зв`язок між світловими і циркадними ритмами, відомий як «вбудований годинник», який визначає наш цикл сну, розслаблення та стимуляцію.

Також вважається, що освітлення зменшує депресію, а також покращує енергію, настрій, пильність та продуктивність. І світло під час романтичної вечері не виняток.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA