Украина Росія місто Херсон StandWithUkraine Украина Росія місто Херсон

Мер Херсона закликає створити «зелений коридор» для жителів міста

Сейчас читают: 743
vogue.ua

В ніч з 1 на 2 березня російські військові зайшли на територію Херсона. Про це повідомив мер міста Ігор Колихаєв. Попри те, що окупанти знаходяться в Херсоні, місто залишається українським.

Ситуація у Херсоні залишається складною. Місто залишається під контролем України, але російські окупанти захопили залізничний вокзал та річковий порт.

Мешканці міста діляться фото та відео, які демонструють, як російські військові пересуваються вулицями міста. Разом з тим військові РФ зруйнували ТЦ «Фабрика», влучили у житлові будинки районів Таврійський, Шуменський, ХБК, обстріляли будівлі СБУ та мерії.

За словами очевидців, час від часу на вулицях чутно постріли. Кількість постраждалих наразі невідома. Мер Колихаєв закликає створити зелений коридор для того, щоб вивезти з міста постраждалих, а також доставити у Херсон гуманітарну допомогу, безпосередньо, харчові продукти. «До уваги всіх ЗМІ — херсонських, обласних, всеукраїнських, світових!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA