Як швидко та ефективно позбутися нежитю

Сейчас читают: 307
womo.ua

Нежить — це дуже неприємно, але зазвичай не небезпечно. Багато людей хворіють на вірусні респіраторні інфекції особливо в холодну пору року, адже восени та взимку найбільш сприятливі  умови для поширення хвороботворних мікроорганізмів.

На щастя, існують ліки за допомогою яких можна позбутися нежитю. Які причини нежитю При нежитю набрякає слизова оболонка і виділяє густий слиз.

Стає важко дихати через звужені канали. Серед найпоширеніших тригерів інфекції верхніх дихальних шляхів, викликані вірусами та іншими патогенними мікроорганізмами.

Алергія або сухе повітря можуть серйозно ускладнити носове дихання. Причини виникнення нежитю: риніт (нежить), наприклад, при застуді гайморит (запалення носових пазух); алергія, наприклад, на домашній пил або на шерсть тварин; занадто часте використання назальних спреїв і крапель; викривлення носової перегородки; стороннє тіло в носі, наприклад, у дітей; носові поліпи; пухлини носа; травми носа, наприклад, після нещасних випадків або операцій; сухе

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA