уход за кожей лица проблемная кожа

Як позбутися від прищів: догляд за проблемною шкірою в різному віці

Сейчас читают: 300
liza.ua

Чому з’являються прищі і як їх позбутися? Який догляд потрібен проблемній шкірі в різному віці? І якими засобами можна користуватися вдома, а що краще спробувати в кабінеті у косметолога?

Всі відповіді — в нашій статті!Несерйозне ставлення до очищення шкіри — одна з найчастіших причин висипань на обличчі. Особливо схильна до них область «Т-зони»: ніс, лоб і підборіддя.

Крім гелю обов’язково користуйся тоніком. Крім того, що завершує етап очищення, він ще й відновлює pH-баланс шкіри. Якщо він порушений, захист шкіри від бактерій слабшає, і акне посилюються.Для повсякденного догляду вибирай креми з саліциловою кислотою 2%, а також з гіалуроновою і пробіотиками.

Саліцилова кислота надасть антибактеріальну дію, гіалуронова зволожить шкіру, а пробіотики підвищать захисні властивості епідермісу.Постійний стрес, недосипання, заїдання проблем солодощами — все це поширені причини акне, а разом з ними — набряків, сірого кольору обличчя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA