люди здоровье насморк

Не маскуй симптоми — лікуй хворобу: як швидко та ефективно позбутися нежитю

Сейчас читают: 675
hochu.ua

Довгоочікувана весна може стати справжнім жахом… Переохолодження, імунодефіцит, віруси і сезонні алергії — усе це провокує нежить, який часто здається не такою вже й серйозною проблемою.

Чекати, поки сам пройде, маскувати симптоми чи без зволікань лікувати дієвими засобами? В нашому матеріалі ви дізнаєтесь, як швидко та ефективно позбутися надокучливого риніту, затяжного хронічного нежитю та що робити на перших етапах застуди.Багато людей вважають, що нежить — цілком звична справа і взагалі недуга, на яку не потрібно сильно звертати увагу.

Однак така незначна, на перший погляд, проблема може викликати ряд ускладнень та захворювань, лікувати які буде набагато складніше.

Так, звичайний нежить провокує появу гострих і хронічних хвороб —  синусит, риносинусит, вазомоторний синусит і інших. Нежить або риніт — це запалення слизової оболонки носа, викликане мікробами, вірусами та алергенами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA