томат город поради дачникам добрива

Без жодної хімії: два підживлення для томатів, які допоможуть збирати урожай відрами

Сейчас читают: 166
hochu.ua

Отримати щедрий урожай помідорів - мрія всіх, хто вирощує цю примхливу культуру. Якщо ви вже знаєте, які способи допоможуть плодам почервоніти, зверніть увагу на два наступні прості підживлення.Удобрити томати можна натуральними підгодівлями, зробленими самостійно.

Як їх приготувати, розповіли на порталі "Апостроф". Читати також Проста крупа знищить всіх мурах на городі: спосіб без краплі хімії Використовуючи абсолютно природні методи підживлення, можна не лише підвищити врожайність, а й поліпшити якість та смак плодів.

Також ці методи захистять посадки від хвороб та шкідників.1 літр кефіру вливаємо у відро. Додаємо туди 3 склянки золи. Кислоти, які містяться у кефірі, виділять у розчин усі поживні речовини з золи.

Додаємо до майже готового засобу 1/2 чайної ложки йоду. Це забезпечить захист посадок від грибкових захворювань.Щоб результат був ще кращим, можна додати 3 столові ложки біогумусу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA