Кожній господині на замітку: 4 правила, які допоможуть вам випрати штори в пральній машині та не зіпсувати їх

Сейчас читают: 496
hochu.ua

А ви знали, що штори потребують регулярного прання? Так-так, знімати й вішати їх назад буває дуже незручно. Але що ще гірше — не всі господині знають, як правильно прати штори в пральній машинці, через що ці вироби нерідко псуються.У більшості випадків прання штор рекомендується проводити кожні три місяці, щоб позбутися пилу та дрібних забруднень.

На порталі pixelinform.com опублікували невелику інструкцію, з якою ви точно зможете прати штори правильно. Беріть на замітку!

Читати також Простіше простого! Як швидко почистити раковину без лишньої хімії Використовуйте лише рідкий пральний засіб. Порошок може залишати сліди на тканині, а ось гель легко виполіскується.

Перш ніж покласти штори в машинку, рекомендується струсити їх. Так ви зможете позбавитися від зайвого пилу. Для прання штор вибирайте тільки делікатний або ручний режим з температурою не вище 30 градусів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA