спорт фитнес Нео

Як повернутись до тренувань та швидше отримати результат: поради зіркового тренера

Сейчас читают: 928
vogue.ua

Якщо ви вже декілька місяців не займалися спортом та втратили звичку до тренувань, є декілька фокусів, які допоможуть знову втягнутися у цей процес.

Зірковий тренер Люк Вортінгтон перш за все радить звернути увагу на комбінації вправ, які дають найбільшу віддачу. «Розумний підхід до вибору навантаження та організації тренувань протягом тижня, означає, що ми можемо збільшити ефективність занять та повернутися до своїх найкращих результатів у найкоротші терміни», – каже він.

Вортінгтон склав інструкцію із трьох пунктів, яка допоможе зробити перші правильні кроки. "Дослідження показують, що частота, а не інтенсивність є найбільш ефективним способом досягнення прогресу, коли ми або новачки, або повертаємося до тренувань після перерви, – каже Люк Вортінгтон. – Частота найкраще досягається шляхом дотримання плану тренувань для всього тіла, а не «спліт-тренувань» (тих, які зосереджені на одній частині тіла або групі м'язів)".

План тренувань для всього тіла дозволяє навантажувати кожну частину тіла кілька разів на тиждень, тоді як при спліт-режимі вони працюють інтенсивніше, але раз на сім днів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA