New York місто New York характер New York місто New York

Як подолати бар’єр витривалості. Уривок з книги Алекса Гатчінсона

Сейчас читают: 617
womo.ua

Розум є новим рубежем витривалості. Бо горизонти продуктивності набагато еластичніші, ніж ми думали колись. Про це пише автор книжки «Витримати все: Розум, тіло та навдивовижу гнучкі межі людської витривалості» Алекс Гатчінсон, колишній бігун на довгі дистанції, член канадської національної збірної, журналіст, яких публікує статі про науку витривалості для Runner’s World, Outside, New York Times, New Yorker.

Він був одним із двох журналістів, яких допустили до секретного тренувального проєкту «Nike», метою котрого було подолання марафонцями двогодинного бар’єру.

У своїй книжці Гатчінсон ретельно розв’язує делікатну взаємодію розуму та тіла, розповідаючи захопливі історії чоловіків та жінок, які розсовують межі власних можливостей.

Він дійшов висновків, що спроможність витримати — це ключова риса, яка лежить в основі чудових результатів практично в будь-якій галузі — від спринтерського бігу на 100 метрів до ультрамарафону на 100 миль, від вершини Евересту до складання випускних іспитів

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA