люди Нео

Як підтримати Україну за допомогою патріотичної символіки

Сейчас читают: 673
vogue.ua

Триває 48-й день війни в Україні. За цей час український народ продемонстрував безпрецедентну єдність. Бренди всіма зусиллями допомагають нашій армії наблизитися до перемоги: шиють спеціальний одяг і взуття для військових, перепрофільовують свої виробництва, створюють патріотичні капсульні колекції, виробляють віртуальні артоб’єкти та збирають гроші на підтримку ЗСУ.

Окрім цього, знаменитості з усього світу демонструють свою позицію щодо війни в Україні, вибираючи одяг та аксесуари в національних кольорах українського прапора або роблячи манікюр і макіяж з патріотичними елементами.

Vogue. ua зібрав кілька способів, як підтримати Україну за допомогою патріотичної символіки. Коли почалася війна в Україні, в Італії тривав Тиждень моди.

Відомі інфлюенсери не могли залишатися осторонь і не коментувати подій у нашій країні. Багато хто з них почав демонструвати модні образи у відтінках національного прапора України й у такий спосіб надавати підтримку українцям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA