меблі дизайн інтер'єру коридор ідеї для дому

Дизайнери показали стильні, компактні та зручні меблі для коридору (ФОТО)

Сейчас читают: 906
hochu.ua

У коридорі зазвичай не багато місця, але саме тут має бути чимало речей. Наприклад, верхній одяг, взуття, парасолі та шафа, куди сховаються шапки, шарфи, зимове змінне взуття...

А ще у коридорі має бути зручний пуф, аби перевзутися, і все це повинно бути стильним та гарним.Дизайнери показали, як меблі можуть зробити коридор однією із наймодніших частин оселі.

І головним правилом цього є вмонтовані меблі. Постарайтеся максимально компактно вписати їх у місця, де це реально зробити. Читать также Кухня для Дюймовочки и картины-миниатюры: трендовые идеи для интерьера кухни (ФОТО) Для невеликих коридорів підійдуть максимально світлі кольори меблів та чимбільше освітлення.

Додайте дзеркала, які візуально збільшать площу. Читати також Дзеркала незвичної форми: як прикрасити і водночас візуально збільшити простір (ФОТО) Дизайнери радять робити меблі на ніжках або ж підвисні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA