лайфхак телефон гаджети

Як не можна заряджати телефон? 5 помилок, про які має знати кожна людина

Сейчас читают: 338
hochu.ua

Не всі знають, як правильно заряджати телефон. На додаток, багато хто щодня допускає в цьому процесі грубі помилки, які псують акумулятор і вбивають смартфон.Ми часто думаємо, що правильно піклуємося про батарею свого телефону, роблячи ті чи інші маніпуляції з ним.

Однак, як пише видання santeplus, існує кілька грубих помилок у зарядці смартфона, які допускають чи не всі люди. Читати також Як встановити батьківський контроль на телефоні: інструкція для тих, у кого вдома є школярі  Не чекайте, поки батарея телефону повністю розрядиться.

Така звичка може скоротити термін служби вашого смартфона. Заряджайте батарею, як тільки телефон повідомить вам, що йому не вистачає заряду.Не заряджайте смартфон, коли заряд батареї становить 50%.

Ця звичка може зашкодити акумулятору. Краще зачекайте, поки рівень заряду впаде до 20% або 30%. Також важливо не заряджати телефон до максимуму.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA