люди Нео астрологія езотерика

Дзеркальна дата 05.05.2023 випадає на Місячне затемнення: що чекати від цього дня і що сьогодні не можна робити

Сейчас читают: 754
hochu.ua

Сьогодні можна буде спостерігати дивне явище — в один день пройде Місячне затемнення та Повний місяць, проте на цьому важливі астрологічні події не закінчаться.

Нас також чекатиме дзеркальна дата — 05.05.2023. Розповідаємо, що вона означає і до чого потрібно бути готовими цього дня. Читати також Від зміни роботи до нової квартири: на які знаки Зодіаку з 5 травня очікують кардинальні зміни в житті 5 травня 2023 року — досить складний і небезпечний день.

По-перше, Місяць у цю дату знаходиться у знаку Скорпіона, наділяючи все негативною та потужною енергією. А також саме на 5 травня випадає дві важливі астрологічні події — Місячне затемнення та Повний місяць.

Що ж потрібно знати про цей день?З погляду нумерології, 05.05 – це дуже сильна комбінація цифр і, як наслідок, сильна дата. П'ятірка сприятлива для людей, які мають сильну волю та дисципліну, тож важливо провести цей день активно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA