Наталка Денисенко війна в Україні ракетний удар Наталка Денисенко

Як мінімум 7 загиблих і 90 поранених: ракетний удар по Чернігову змусив плакати всю Україну (ФОТО)

Сейчас читают: 913
hochu.ua

19 серпня на Чернігів було здійснено атаку балістичною ракетою. Удар стався під час проведення заходу з  виставки дронів.Відома українська актриса Наталка Денисенко дивом не стала жертвою терористичної атаки.Нині відомо, що 7 людей загинуло, 90 - поранені.

Зауважимо, що "прилетіло" прямо в центрі міста, а саме в драматичний театр. Читати також "В день захисту дітей вони продовжують вбивати дітей": реакція українських зірок на нічний обстріл Києва Представники українського шоу-бізнесу вже відреагували на чергову терористичну атаку російського окупаційного режиму.

Українські зірки висловлюють найщиріші співчуття рідним загиблих та всій Україні.Надя Дорофєєва миттєво відреагувала на ситуацію.

У своїх інстаграм-сторіс співачка цікавиться у підписників, як вони. Відповідей їй надійшло чимало.Настя Каменських Тімур МірошниченкоСофія Ротару Катерина ОсадчаОля ПоляковаГригорій РешетнікОльга ФреймутТакож на ракетний удар по Чернігову 19.08.2023 відреагували Володимир Дантес, Леся Нікітюк, Нікіта Добринін та багато інших українських зірок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA