місто Маріуполь люди страхи Нео місто Маріуполь

Як люди тікають із блокадного Маріуполя: невигадана розповідь очевидця

Сейчас читают: 531
vogue.ua

Маріуполь – українське прибережне місто, що зазнало всього жаху приходу "російського миру". Вже понад три тижні жителі Маріуполя перебувають у повній блокаді, на їхні домівки та прихистки ворог постійно скидає бомби й не дає мирним жителям залишити місце бойових дій.

Свідком цього злочину проти людства стала Поліна Граборова. Вона розповіла нам свою історію. Для мене, як і для мільйонів українців, все почалося 24 лютого, коли мати вранці розбудила мене словами «Поля, війна почалась».

Перші два дні були наче страшний сон. Обстрілювали Східний та Лівобережний райони міста. Батько намагався купити якісь продукти та воду, мати нервово збирала найнеобхідніші речі, малеча нібито зовсім не розуміла, чому всі так хвилюються.

Я ж була вкрай налякана. Мене трусило від страху, кожен вибух спричиняв у мене паніку, від стресу підіймалася температура. Їсти не міг ніхто.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA