Україна психологія поради війна в Україні новини дозвілля Україна

В Україні з’явилася карткова гра для воїнів та їхніх коханих

Сейчас читают: 344
womo.ua

Карткова гра «Світи» допомагає розпочати діалог у парах військових та їхніх коханих про важливі, втім часто непроговорені теми — досвід переживання війни, стосунки на відстані, глибинні почуття та особистісні трансформації.

Проєкт покликаний надати додаткові можливості та інструменти для військових, ветеранів, ветеранок й їхніх партнерів_ок, аби зберегти у парах близькість попри розлуку та виклики війни.

Ідею гри «Світи» створила команда Veteran Hub, а втілила — креативна агенція Patsany Agency. Дослідження Veteran Hub про досвід ветеранів і ветеранок показали, що війна стала суттєвим випробуванням для стосунків у парах воїнів та їхніх коханих.

Йдеться насамперед про життя на відстані, невизначеність, розподіл обов’язків і відмінність прожитих досвідів. Аби впоратися з цими викликами, парам потрібно вміти проговорювати свої почуття, чути партнера та рефлексувати над власними переживаннями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA