України Володимир Зеленський Нео України Володимир Зеленський

У Києві та кількох областях стабілізували електропостачання, але жителів просять економити

Сейчас читают: 794
womo.ua

У Києві та центральних областях вдалося стабілізувати енергоживлення. Водночас відключення світла триватимуть в Харківській, Сумській та Полтавській областях.

Про це повідомляє Укренерго. «Є велика ймовірність, що нам не доведеться вводити примусові обмеження споживачів в цих регіонах.

Тому просимо всіх споживачів прямо зараз підходити до споживання електроенергії ощадливо», — йдеться у повідомленні. Жителів цих регіонів просять вранці та ввечері вимкнути зайві електроприлади. «Це знизить навантаження на мережі і полегшить роботу енергетиків, які відновлюють їх», — зазначили в Укренерго.

Регулятор зазначає, що останні ракетні обстріли пошкодили чимало енергетичного обладнання, і зараз триває його відновлення. За словами фахівців, масштаби та складність пошкоджень в різних регіонах відрізняються, тому десь потрібно більше часу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA